Asbestityöt Vantaan seudulla

ASBESTIKARTOITUS JA ASBESTIPURKU

Kaikki asbestityöt vankalla kokemuksella Vantaalla alueella – Asbestikymppi tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt sujuvasti kaikenlaisiin kohteisiin. Meiltä saat kartoitukset ja purkutyöt turvallisesti ja sujuvalla aikataululla toteutettuna.

Laki vaatii asbestikartoituksen tekemistä ennen remontti- tai purkutöiden aloittamista kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin. Käytännössä kartoitus toteutetaan ottamalla rakenteista tarvittavat näytteet, jotka lähetetään analysoitavaksi laboratorioon. Yhteistyölaboratoriomme hyödyntää pyyhkäisyelektronimikroskooppia, joka on tarkin mahdollinen menetelmä asbestin havaitsemiseen, sillä sen avulla mahdollinen asbesti ja sen pitoisuus onnistutaan selvittämään täydellä varmuudella. Kartoituksesta ja sen tuloksesta tehdään myös kirjallinen raportti.

Mikäli rakennuksesta löytyy asbestia, on purkutyö tehtävä asianmukaisesti asbestipurkuna. Onnistunut asbestipurku vaatii ammattitaitoa ja erityisiä välineitä. Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle ja on tärkeää, että se saadaan poistettua ilman vaaran aiheuttamista ympäristölle; asbesti kulkeutuu elimistöön hengitysteitse, eikä se kerran sinne päädyttyään enää poistu. Ehjät ja hyväkuntoiset asbestia sisältävät materiaalit eivät tietysti sellaisenaan ole vielä vaarallisia, mutta rikkoutuessaan niistä leviää ilmaan asbestipölyä.

Teemme asbestipurkutyöt yleensä hyödyntäen osastointijärjestelmää, joka tarkoittaa käytännössä, että työn alla oleva alue eristetään ensin huolellisesti muista tiloista. Tämän jälkeen työstettävä tila alipaineistetaan, joka estää asbestipölyn ja muiden mahdollisten epäpuhtauksien siirtymisen työstettävän tilan ulkopuolelle. Tämän jälkeen kaikki asbesti poistetaan tarkasti ja irronnut asbestipöly imuroidaan asianmukaisilla laitteilla.

SUJUVA PALVELU ALAN AMMATTILAISELTA

Asbestikymppi – kaikki asbestityöt turvallisesti alan ammattilaiselta alueella Vantaa ja muu Etelä-Suomi. Olemme auttaneet asiakkaitamme pääsemään turvallisesti eroon asbestista jo yli 20 vuoden ajan. Henkiökuntamme koostuu kokeneista alan ammattilaisista ja kokemusta löytyy lukuisista linjasaneerauksista jo ennen nykyistä asbestilakia. Tämä antaa meille huomattavasti paremman käytännön kokemuksen alan uusiin toimijoihin verrattuna. Teemme myös yhteistyötä Suomen suurimpien rakennusalan vaikuttajien ja isännöitsijätoimis

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku