Asbestityöt Turun alueella

TURVALLISESTI EROON ASBESTISTA

Asbestikymppi tekee vankalla kokemuksella kaikki asbestityöt alueella Turku ja lähiseudut. Meiltä saat ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä asbestikartoitus, asbestipurku tai vaikka molemmat. Uusiin alan tekijöihin verrattuna meiltä löytyy huomattavasti parempi käytännön kokemus; työntekijämme ovat olleet tekemässä lukuisia linjasaneerauksia jo ennen nykyisen asbestia koskevan lainsäädännön voimaan astumista. Olemme auttaneet asiakkaitamme pääsemään eroon asbestista turvallisesti yli 20 vuoden ajan.

Mahdollinen rakenteissa piilevä asbesti kannattaa aina ottaa huomioon ennen remontin tai muiden purkutöiden aloittamista. Ehjänä ja hyväkuntoisena säilyneet asbestia sisältävät materiaalit eivät ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne kuitenkin levittävät ilmaan hienojakoista asbestipölyä, joka saattaa päätyä elimistöön hengitysteitse. Asbesti ei poistu elimistöstä kerran sinne päädyttyään ja se on erittäin vaarallista terveydelle, joten riskejä ei kannata ottaa.

PIILEVÄ ASBESTI PALJASTETAAN KARTOITUKSELLA

Abestikartoitus on nykyään lain edellyttämä pakollinen toimenpide ennen rakennuksen purkutöitä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa. Meiltä saat virallisen asbestikartoituksen asiantuntevasti tehtynä. Kartoituksessa käymme rakennuksen läpi ja otamme näytteet tarvittavista paikoista, jonka jälkeen lähetämme näytteet analysoitavaksi laboratorioon. Käytämme laboratoriota, joka hyödyntää näytteiden analysoinnissa pyyhkäisyelektronimikroskooppia, joka on tarkin mahdollinen väline asbestin havaitsemiseen ja analysoimiseen. Sen avulla rakenteiden asbestipitoisuus onnistutaan arvioimaan 100% tarkkuudella.

ASBESTIPURKUTYÖT ALAN AMMATTILAISELTA

Mikäli rakenteissa tiedetään olevan asbestia, on purkutyöt tehtävä asianmukaisesti asbestipurkutyönä. Onnistuneesti ja turvallisesti tehty asbestipurku edellyttää riittävää ammattitaitoa, sekä oikeanlaisia menetelmiä ja välineitä. Teemme asbestipurut pääsääntöisesti hyödyntämällä ns. alipaineistettua osastointijärjestelmää, jossa työn alla oleva alue eristetään kunnolla muista läheisistä tiloista ja sen jälkeen alipaineistetaan. Sen jälkeen asbestimateriaali poistetaan huolellisesti ja kaikki asbestipöly imuroidaan tarkasti asianmukaisia välineitä käyttäen. Tällä menetelmällä saadaan poistettua asbesti halutulta alueelta ja samalla estettyä hienojakoisen asbestipölyn ja muiden epäpuhtauksien siirtyminen työstettävän tilan ulkopuolelle.

Kaikki asbestityöt kokemuksella alan ammattilaiselta Turun alueella – Asbestikymppi Oy. Pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku