Asbestin poisto

ASBESTITYÖT TURVALLISESTI

Asbestityöt Tampereen alueella – Asbestikymppi tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Meiltä saat asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt turvallisesti ja asiantuntevasti tehtynä yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Henkilökuntamme kuuluu kokeneisiin alan ammattilaisiin ja heiltä löytyy kokemusta lukuisista linjasaneerauksista jo ajalta ennen nykyistä asbestilainsäädäntöä, joten käytännön kokemusta löytyy huomattavan paljon verrattuna alan uusiin toimijoihin.

LAIN EDELLYTTÄMÄ ASBESTIKARTOITUS

Alkuvuodesta 2016 voimaan astuneen lain mukaan asbestikartoitus on tehtävä ennen rakennuksen purkutöitä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin. Hyväkuntoiset ja ehjänä säilyneet asbestimateriaalit eivät ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne levittävät ilmaan asbestipölyä, joka taas saattaa päätyä elimistöön hengitysilman kautta. Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se valitettavasti poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan. Mahdollisen asbestin olemassaolo tulee siis aina selvittää asianmukaisella asbestikartoituksella ennen purkutöiden aloittamista.

Asbestikartoitus pitää sisällään tarvittavien näytteiden ottamisen, sekä niiden analysoimisen laboratoriossa. Käyttämämme laboratorio hyödyntää pyyhkäisyelektronimikroskooppia, joka on tarkin mahdollinen väline asbestia tutkittaessa; materiaalien asbestipitoisuus saadaan analysoitua täydellä varmuudella pelkkien suuntaa-antavien arvioiden sijaan.

ASBESTIPURKU KOKEMUKSELLA

Oikeanlaisia menetelmiä ja välineitä käyttämällä osaavat ammattilaiset saavat poistettua asbestin ilman, että ympäristölle aiheutuu vaaraa. Teemme asbestipurkutyöt yleensä alipaineistettua osastointijärjestelmää käyttämällä. Käytännössä työstettävä alue eristetään ensin huolellisesti muista ympäröivistä tiloista ja sen jälkeen se alipaineistetaan. Alipaineistus estää hienojakoisenkin pölyn ja muiden epäpuhtauksien siirtymisen työn alla olevan tilan ulkopuolelle. Tämän jälkeen asbestimateriaali päästään poistamaan ja samalla asbestipöly imuroidaan huolellisesti siihen tarkoitetuilla laitteilla.

Teemme kaikki asbestityöt laidasta laitaan Tampereen alueella ja lähiseuduilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku