Sisäilma- ja kuitumittaukset

Sisäilma- ja kuitumittaukset ammattitaidolla

Asbestikymppi suorittaa asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt. Tämän lisäksi toteutamme myös sisäilmamittaukset ja kuitumittaukset auttaaksemme asiakkaitamme parantamaan ilmanlaatua. Teemme Asbestikympillä sisäilmatutkimukset niin asuinkiinteistöissä, liiketiloissa, virastoissa sekä niin koulu- ja päiväkodeissa kuin sairaaloissa. Toimimme Etelä-Suomen alueella sekä tarpeen mukaan laajemmin – ota yhteyttä ajoissa!

Varmista terveellinen ilmanlaatu sisäilmatutkimuksen avulla

Sisäilmatutkimuksen avulla voit varmistaa sisätilojen ilmanlaadun. On tärkeää tietää, jos sisäilman laadussa on puutteita, sillä huono ilmanlaatu voi aiheuttaa pitkäkestoisia ja haitallisia terveysvaikutuksia. Kun kiinteistössä asujat tai oleskelevat alkavat oirehtia ja sairastella tai epäillään vahinkoa rakenteissa, on silloin viimeistään tilattava sisäilmatutkimus. Sisäilmaongelmaan voivat viitata niin epämiellyttävä haju huoneistossa kuin erilaiset silmien ja hengitysteiden ärsytysoireet. Oireiden kirjo on laaja ja ne ovat hyvin yksilöllisiä. Sisäilmatutkimus on hyödyllinen ja suositeltava myös asuntokaupan kuntotarkastuksen yhteydessä. Jos kiinteistöstä paljastuu sisäilmaongelma, tarvittavat toimenpiteet on suoritettava mahdollisimman pian ongelman korjaamiseksi. Laadukas sisäilma takaa terveellisen ja viihtyisän asumisen.

Moninaiset syyt sisäilmaongelmien taustalla

Sisäilmaongelmat liitetään yleensä automaattisesti kosteus- tai homevaurioihin. Sisäilmaongelmia voi tulla myös muista huoneilman epäpuhtauksista, ulkoilmasta tai ilmanlaatuun vaikuttavista pintamateriaalien rakenteista. Huono ilmanlaatu voi aiheutua muun muassa asbestista, homeitiöistä tai mineraalikuiduista. Ilmanvaihto on yleisin syy sisäilmaongelmille, siksi ilmanvaihtokanavat tulisi huoltaa säännöllisesti. Ilmanvaihtokanavissa voi olla esimerkiksi kuituja, jotka aiheuttavat ärsytystä. Vaikka kyse ei olisikaan kiinteistöön liittyvästä vauriosta, tulee oireiden aiheuttaja tutkia ja selvittää. Sisäilmatutkimuksen avulla saadaan rajattua sairastelun taustalla olevia syitä.

Kokonaisvaltainen sisäilmatutkimus

Sisäilmatutkimuksen yhteydessä otamme sisäilma- ja materiaalinäytteitä. Teemme tutkimuksestamme kattavan raportin toimenpide-ehdotuksineen. Asbestikympin asiantuntijat sekä laboratoriomme viimeisimmät tutkimusvälineet takaavat luotettavat tutkimustulokset jatkotoimenpiteitä varten. Kuitumittauksen avulla selvitetään sisältääkö näyte kuituja, jotka huonontavat ilmanlaatua ja aiheuttavat ärsytystä sekä muita oireita. Ilmanvaihtolaitteessa käytetyt kuidut voivat ajan myötä haurastua sekä sitä myötä irrota sisäilmaan aiheuttamaan terveyshaittoja.

Asiakaslähtöistä palvelua

Tutkimme kaikkien tarvittavien tilojen sisäilmaongelmat kattavasti. Perusteellinen tutkinta takaa onnistuneet korjaustoimenpiteet, sillä luotettavien tulosten avulla voidaan korjata oireiden aiheuttajia täsmällisesti. Tutkimme ilmanvaihdon toimivuutta ja rakenteiden kosteutta sekä otamme erilaisia näytteitä ongelman paikallistamiseksi ja kokonaisuuden hahmottamiseksi. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti, nopeasti ja luotettavasti. Teemme sisäilmatutkimukset poikkeuksetta ammattitaidolla, luotettavasti ja tarkasti.

Sisäilmatutkimus Asbestikympin kautta

Kartoita sisäilman laatu ajoissa ja voit välttyä isommilta ongelmilta! Hoitamattomat sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa huomattavia korjauskustannuksia kiinteistöön sekä terveyshaittoja asukkaille tai työntekijöille. Hyvän sisäilman ansiosta on helppo hengittää. Kun epäilet huoneilman laatua – tilaa sisäilmatutkimus alan ammattilaiselta!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku