Asbestityöt Porvoon seudulla

EROON ASBESTISTA

Asbestityöt sujuvasti alan ammattilaiselta Porvoon seudulla – Asbestikymppi tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt turvallisesti vankalla kokemuksella. Työntekijämme ovat todellisia alan ammattilaisia, joilta löytyy kokemusta lukuisista linjasaneerauksista jo ennen nykyisen asbestilain voimaantuloa. Tämän ansiosta meiltä löytyy huomattavasti parempi käytännön kokemus alan uusiin toimijoihin verrattuna; olemme auttaneet asiakkaitamme pääsemään turvallisesti eroon asbestista jo yli 20 vuoden ajan.

ASBESTIKARTOITUKSET LUOTETTAVASTI

Alkuvuodesta 2016 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä asbestikartoituksesta tuli pakollinen vaihe ennen rakennuksen purkutöiden aloittamista kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kiinteistöihin. Käytännössä kartoitukseen kuuluu näytteiden ottaminen rakennusmateriaaleista. Lähetämme näytteet analysoitavaksi laboratorioon, jolla on käytössään pyyhkäisyelektronimikroskooppi. Tämä on tarkin mahdollinen laite asbestin analysoimiseen; materiaalien asbestipitoisuus pystytään selvittämään varmuudella pelkkien suuntaa-antavien arvioiden sijaan.

ASBESTIPURKUTYÖT TURVALLISESTI

Mikäli tiedät että rakenteissa on asbestia, tai sitä on löytynyt tehdyssä asbestikartoituksessa, tulee purkutyöt tehdä asbestipurkuna. Tällä tavalla varmistetaan asbestin poistaminen turvallisesti ilman, että ympäristölle aiheutuu vaaraa. Onnistuneesti tehty asbestipurku edellyttää osaavan henkilökunnan lisäksi myös oikeanlaisia menetelmiä ja erikoisvälineitä. Käytämme alipaineistettua osastointijärjestelmää, jossa parhaillaan työn alla oleva alue eristetään ensin huolellisesti muista ympäröivistä tiloista ja sen jälkeen alipaineistetaan. Tällä tavalla saadaan estettyä pölyn ja muiden epäpuhtauksien siirtyminen työstettävän tilan ulkopuolelle. Tämän jälkeen asbestimateriaali poistetaan yksityiskohtaisesti ja irronnut asbestipöly imuroidaan huolellisesti pois siihen sopivilla laitteilla.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Ehjänä asbestia sisältävät materiaalit eivät aiheuta vaaraa, mutta rikkoutuessaan ne levittävät ilmaan hienojakoista asbestipölyä, joka taas voi päätyä elimistöön hengitysteitse. Asbesti ei poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan ja se on huomattavan vaarallista terveydelle, joten riskejä asbestiin liittyen ei kannata ottaa, vaan mahdollinen asbesti ja sen asianmukainen poistaminen kannattaa huomioida aina ennen remonttia tai muita purkutöitä aloittaessa.

Asbestikymppi Oy – asbestikartoitus, asbestipurku ja kaikki asbestityöt sujuvasti alan ammattilaiselta alueella Porvoo ja muu Etelä-Suomi. Pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku