Eroon asbestista

ASBESTITYÖT LAHDEN ALUEELLA

Asbestityöt alan ammattilaiselta alueella Lahti ja muu Etelä-Suomi – Asbestikymppi tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella.

Mahdollinen rakenteista löytyvä asbesti on otettava aina huomioon remonttia ja rakennuksen purkutöitä harkittaessa. Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se enää poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan. Ehjät ja muuten hyväkuntoiset asbestia sisältävät materiaalit eivät ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne päästävät ilmaan hienojakoista asbestipölyä, joka taas voi kulkeutua elimistöön hengitysteitse.

ASBESTIKARTOITUS JA ASBESTIPURKU

Tänä päivänä asbestikartoitus on lain edellyttämä pakollinen toimenpide ennen rakennuksen purkutöiden aloittamista kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa kiinteistöissä. Asbestikartoitus pitää sisällään tilasta otettavat näytteet, jotka analysoidaan tarkemmin laboratoriossa. Käytämme näytteiden analysoinnissa laboratoriota, jolla on käytössä pyyhkäisyelektronimikroskooppi; tämä on tarkin mahdollinen laite asbestin havaitsemiseen ja sen avulla asbestipitoisuus onnistutaan selvittämään 100% varmuudella pelkkien suuntaa-antavien arvioiden sijaan.

Jos rakenteista on löytynyt asbestia, tulee purkutyöt suorittaa asianmukaisesti asbestipurkuna. Näin asbesti saadaan poistettua ilman vaaran aiheuttamista ympäristölle. Turvalliseen asbestipurkuun tarvitaan asiantuntevien tekijöiden lisäksi myös oikeanlaiset työhön soveltuvat välineet ja menetelmät. Purkutöissä käytämme yleensä ns. alipaineistettua osastointijärjestelmää, jossa työstettävä alue eristetään ensin huolellisesti muista ympärillä olevista tiloista ja sen jälkeen alipaineistetaan. Tällä tavalla saadaan estettyä pölyn ja epäpuhtauksien siirtyminen muualle. Seuraavana asbestimateriaali poistetaan huolellisesti ja hienojakoinen asbestipöly imuroidaan tarkasti pois siihen tarkoitetuilla laitteilla.

ASIANTUNTEVA PALVELU

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan ja sujuvan palvelun pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Työntekijämme ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka ovat tehneet lukuisia linjasaneerauksia jo ennen nykyisen asbestilain voimaan astumista. Käytännön kokemusta meiltä löytyy siis huomattavasti enemmän alan uusiin toimijoihin verrattuna. Asbestikartoitusten ja asbestipurkutöiden suhteen teemme myös yhteistyötä Suomen suurimpien rakennusalan vaikuttajien ja isännöintitoimistojen kanssa. Palvelemme Lahden alueella ja lähiseuduilla. Pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku