Turvallisesti eroon asbestista

ASBESTITYÖT HELSINGIN ALUEELLA

Asbestikymppi tekee ammattitaidolla asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt Helsingin ja muun Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat kartoitukset ja purkutyöt asiantuntevasti tehtynä pitkän ja monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.

Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se poistu elimistöstä kerran sinne päädyttyään. Ehjät ja hyvänkuntoiset asbestimateriaalit eivät sellaisenaan aiheuta vaaraa, mutta rikkoutuessaan ne levittävät ilmaan asbestipölyä, joka saattaa päätyä elimistöön hengitysteitse. Mahdollinen rakenteista löytyvä asbesti kannattaa siis aina ottaa huomioon esimerkiksi remonttia ja siihen liittyviä rakenteiden purkutöitä harkittaessa.

ASBESTIKARTOITUS

Nykyään asbestikartoitus on lain vaatima pakollinen toimenpide, joka tulee tehdä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kiinteistöihin ennen rakennuksen purkutöiden aloittamista. Kartoituksessa rakennuksesta otetaan tarvittavat näytteet, jotka analysoidaan laboratoriossa. Yhteistyölaboratoriomme hyödyntää ns. pyyhkäisyelektronimikroskooppia, joka on tarkin mahdollinen laite asbestin analysoimiseen; materiaalien asbestipitoisuus pystytään arvioimaan 100% varmuudella.

ASBESTIPURKU

Asbestikartoituksen antaman informaation tai muun tiedon pohjalta tehtävä asbestipurku mahdollistaa asbestin poistamisen ilman vaaran aiheuttamista ympäristölle. Turvallisesti tehty asbestipurku edellyttää ammattitaitoa ja erityisvälineitä. Asbestikymppi tekee asbestipurkutyöt pääsääntöisesti alipaineistettua osastointijärjestelmää käyttäen; työn alla oleva alue eristetään huolellisesti muista tiloista, jonka jälkeen tila alipaineistetaan. Näin estetään pölyn ja muiden epäpuhtauksien siirtyminen työn alla olevan tilan ulkopuolelle. Tämän jälkeen asbestimateriaali poistetaan huolellisesti ja asbestipöly imuroidaan tarkasti sopivilla laitteilla.

ASBESTITYÖT KOKENEELTA AMMATTILAISELTA

Työntekijämme ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka ovat tehneet lukuisia linjasaneerauksia jo ennen nykyistä asbestilakia, joten käytännön kokemus on huomattavasti parempi alan uusiin tekijöihin verrattuna. Olemme tehneet asiakkaillemme asbestityöt turvallisesti jo yli 20 vuoden ajan. Teemme kartoitusten ja purkutöiden suhteen yhteistyötä Suomen suurimpien rakennusalan vaikuttajien, sekä isännöitsijätoimistojen kanssa.

Asbestikymppi Oy – asbestikartoitus, asbestipurku ja kaikki asbestityöt sujuvasti alan ammattilaiselta alueella Helsinki ja muu Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku