Asbestityöt kokemuksella

ASBESTIKARTOITUKSET JA PURKUTYÖT

Asbestikartoitus ja asbestipurku Hämeenlinnan alueella – Asbestikymppi tekee kaikki asbestityöt pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Vuoden 2016 alussa voimaantulleen lakiuudistuksen myötä asbestikartoitus on pakollinen vaihe ennen purkutöitä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa. Kartoituksessa otetaan materiaaleista tarvittavat näytteet, jotka lähetetään tutkittavaksi laboratorioon. Yhteistyölaboratoriossamme on käytössä pyyhkäisyelektronimikroskooppi, jolla mahdollinen asbesti saadaan analysoitua tarkimmalla mahdollisella tavalla ja materiaalien asbestipitoisuus selvitettyä 100% varmuudella.

Mikäli asbestia löytyy, saat meiltä myös asbestipurkutyöt asiantuntevasti tehtynä. Ammattilaisen tekemänä asbestipurku ei aiheuta haittaa tai vaaraa ympäristölle, sillä oikeanlaisten menetelmien ja välineiden avulla hienojakoisenkin asbestipölyn leviäminen muualle hengitysilmaan voidaan estää. Teemme asbestipurkutyöt pääasiassa käyttämällä alipaineistettua osastointijärjestelmää, jossa työn alla oleva alue eristetään tarkasti muista tiloista ja sen jälkeen alipaineistetaan. Näin estetään pölyn ja muiden purkutyöstä aiheutuvien epäpuhtauksien siirtyminen muihin tiloihin. Tämän jälkeen asbestimateriaali poistetaan tarkasti ja irronnut hienojakoinen asbestipöly imuroidaan huolellisesti oikeanlaista laitteistoa käyttäen.

SUJUVA JA JOUSTAVA PALVELU

Meiltä saat asbestityöt sujuvasti ja asiantuntevasti tehtynä. Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on kokemusta lukuisista linjasaneerauksista jo ajalta ennen nykyisen asbestilain voimaan astumista. Tämän ansiosta meiltä löytyy alan uusiin toimijoihin verrattuna huomattavasti vankempi käytännön kokemus; olemme auttaneet asiakkaitamme pääsemään turvallisesti eroon asbestista jo yli 20 vuoden ajan.

Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan, joten mahdollinen rakennuksissa piilevä asbesti kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen remontin tai muiden purkutöiden aloittamista. Hyväkuntoiset ja ehjät asbestimateriaalit eivät tietenkään sellaisenaan ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan niistä leviää ilmaan asbestipölyä, joka taas saattaa päätyä elimistöön hengitysteitse.

Asbestityöt Hämeenlinnan seudulla – Asbestikymppi tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku