Asbestipurkutyöt

ASBESTIPURKU AMMATTITAIDOLLA

Asbestipurku turvallisesti ja ammattitaidolla Asbestikympiltä. Olemme Lounais-Suomen aluehallintoviraston valtuuttama asbestipurkuja suorittava yritys ja palvelemme laajasti koko eteläisen Suomen alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Salo, Turku, Naantali, Lieto, Raisio, Paimio, Uusikaupunki, Laitila, Forssa, Ypäjä, Hämeenlinna, Tampere, Kouvola, Riihimäki, Lahti, Porvoo ja Lappeenranta, sekä lähiseudut.

Asbesti oli aiemmin hyvin yleisesti käytetty rakennusmateriaali ja sitä esiintyy varsinkin 50-90 -luvuilla rakennetuissa taloissa. Asbestia saattaa löytyä monista eri talon materiaaleissa lattialiimoista maaleihin ja kaakelilaasteista eristeisiin. Monilla on käsitys, että asbestia on käytetty vain kylpyhuoneessa. Todellisuudessa sitä voi kuitenkin esiintyä kylpyhuoneen lisäksi melkein missä tahansa talon osassa. Tuon aikakauden taloihin onkin hyvä tilata asbestikartoitus ennen remonttia, onpa kyseessä sitten keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai mikä tahansa muu huoneistoremontti. On parempi olla täysin varma, kuin aloittaa remontti, jos on pieninkään epäilys asbestin esiintymisestä. Jos kartoituksen tulos on positiivinen, tulee asbestipurku aina jättää valtuutetulle ammattilaiselle.

Turvallinen asbestipurku vaatii ammattitaitoa ja erityisvälineitä. Turvautumalla ammattilaiseen varmistetaan, ettei vaarallista asbestipölyä pääse sisäilmaan purkutyön aikana. Asbestikympin suorittama asbestipurku tehdään pääsääntöisesti käyttäen alipaineistettua osastointijärjestelmää. Menetelmässä työn alla oleva osasto eristetään huolellisesta muista tiloista, jonka jälkeen eristetty tila alipaineistetaan. Näin toimimalla pöly ja muut epäpuhtaudet eivät siirry purkutilan ulkopuolelle. Tämän jälkeen asbestimateriaali poistetaan huolella ja asbestipöly imuroidaan tarkasti tarkoitukseen sopivilla laitteilla.

Ole siis yhteydessä Asbestikympin ammattilaisiin, mikäli hiemankin epäilet talossasi olevan asbestia.

Asbestipurku asiakascase:

Esimerkkitapauksessa omakotitalon omistaja oli itse tehnyt keittiöremonttia, minkä jälkeen oli vuorossa kylpyhuoneremontti. Koko perhe asui talossa remonttien ajan. Kylpyhuoneremontin kohdalla heräsi epäilys, että materiaaleissa saattaa olla asbestia, joten asiakas tilasi Asbestikympin tekemään asbestikartoituksen. Epäilyt osuivat oikeaan ja kylpyhuoneesta tosiaan löytyi asbestia, mutta samalla huomattiin sitä olleen keittiössäkin. Perheenjäsenet siis olivat jo saattaneet altistua asbestipölylle. Seuraavaksi oli vuorossa asbestipurku. Imuroimme koko talon HEPA-suodattimella varustetulla imurilla alipaineistetussa tilassa. Näin varmistimme, ettei asbestipölyä jäänyt talon hengitysilmaan.

Asbestipurku Etelä-Suomen alueella hoituu helposti Asbestikympiltä. Ota yhteyttä soittamalla numeroon 0400 720 991.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.AsbestikartoitusAsbestipurku